Sluiten
Thuis in
uw dossier

Informatieavond over bevallen

Krijgt u een baby en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling? Om u daarbij te helpen organiseert het netwerk Rondom Zwanger voor u en uw partner informatiebijeenkomsten over het bevallen thuis of in het ziekenhuis. Ook wordt de periode na de bevalling met u doorgenomen.

Voorlichtingsbijeenkomsten en coronavirus

Heeft u zich aangemeld voor de informatieavond over bevallen? Premier Rutte heeft vanmiddag bekend gemaakt dat de regering extra maatregelen neemt tegen de verspreiding van het coronavirus. Een van die maatregelen is dat grote bijeenkomsten niet door kunnen gaan. Dit betekent dat deze informatieavond over bevallen helaas niet doorgaat. Houd de website in de gaten voor actuele informatie over de bijeenkomsten.

Datum, tijd en locatie

Datum: donderdag 12 maart 2020
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur
(de bijeenkomst om 19.30 uur is vol)
Locatie: Amfitheater, Boerhaavelaan 22, 2033 RC in Haarlem

Vragen over bevallen in het ziekenhuis

Hoe zien de verloskamers eruit? Mag mijn partner de hele bevalling blijven? Kan ik pijnbestrijding krijgen? Hoeveel mensen staan er straks om mijn bed? Om al uw vragen te beantwoorden zijn er op deze avond een verpleegkundige, een gynaecoloog en een verloskundige aanwezig. Zo hoort u in één avond alles over de zorg rondom de bevalling.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– het normale verloop van een bevalling
– praktische tips voor aanstaande ouders
– mogelijkheden voor pijnbestrijding tijdens de bevalling

Aanmelden

Wilt u één van de informatie-avonden bijwonen? Kies dan bij voorkeur een datum vanaf een zwangerschap van 30 weken. U meldt zich aan via onderstaand formulier.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer  (023) 224 2060. U kunt ook een mail sturen naar info@spaarnegasthuis.nl.

In Rondom Zwanger werken gynaecologen van het Spaarne Gasthuis, verloskundigen en kraamzorgorganisaties nauw samen om u en uw kindje de allerbeste zorg te bieden.

Aanmelden