Sluiten
Thuis in
uw dossier

Informatie over bevallen

Krijgt u een baby en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling? Om u daarbij te helpen heeft het netwerk Rondom Zwanger voor u en uw partner informatie ontwikkeld over het bevallen thuis of in het ziekenhuis. Ook wordt de periode na de bevalling met u doorgenomen.

Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus lukt het niet om een fysieke bijeenkomst te houden.

Om u toch te voorzien van informatie hebben wij de presentatie van de avond op de website Rondom Zwanger gezet. Hier de link naar deze pagina https://www.rondomzwanger.nl/presentatie-voorlichtingsavond/.

Heeft u nog vragen over de presentatie? Schrijf deze dan op en stel de vragen bij de eerstvolgende afspraak aan uw verloskundige of gynaecoloog.

Op www.rondomzwanger.nl vindt u meer informatie over zwangerschap en bevalling.

Op www.spaarnegasthuis.nl/specialisme/verloskunde vindt u veel gestelde vragen over bevallen in het ziekenhuis en corona.

Ook op de website www.degynaecoloog.nl vindt u veel informatie over zwangerschap.

Vragen over bevallen in het ziekenhuis

Hoe zien de verloskamers eruit? Mag mijn partner de hele bevalling blijven? Kan ik pijnbestrijding krijgen? Hoeveel mensen staan er straks om mijn bed? Al deze vragen worden behandeld in de presentatie.

Andere onderwerpen die aan bod komen zijn:
– het normale verloop van een bevalling
– praktische tips voor aanstaande ouders
– mogelijkheden voor pijnbestrijding tijdens de bevalling

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060. U kunt ook een mail sturen naar info@spaarnegasthuis.nl.
In Rondom Zwanger werken gynaecologen van het Spaarne Gasthuis, verloskundigen en kraamzorgorganisaties nauw samen om u en uw kindje de allerbeste zorg te bieden.