Sluiten
Thuis in
uw dossier

Informatieavond over bevallen

De bijeenkomst gaat niet door

De uitbraak van het coronavirus leidt in het hele land en zo ook in het Spaarne Gasthuis tot extra maatregelen. Dit betekent dat deze bijeenkomst niet doorgaat.
Om u toch te voorzien van informatie hebben wij de presentatie van de avond op de website Rondom Zwanger gezet.
Hier de link naar deze pagina www.rondomzwanger.nl/presentatie-voorlichtingsavond. Als u klikt op de link in de pagina komt u in het pdf van de presentatie.
Heeft u nog vragen over de presentatie? Schrijf deze dan op en stel de vragen bij de eerstvolgende afspraak aan uw verloskundige of gynaecoloog.

Op www.rondomzwanger.nl vindt u meer informatie over zwangerschap en bevalling.

Op www.spaarnegasthuis.nl/specialisme/verloskunde vindt u veel gestelde vragen over bevallen in het ziekenhuis en corona.

Ook op de website www.degynaecoloog.nl vindt u veel informatie over zwangerschap.

 

Krijgt u een baby en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling? Om u daarbij te helpen organiseert het netwerk Rondom Zwanger voor u en uw partner informatiebijeenkomsten over het bevallen thuis of in het ziekenhuis. Ook wordt de periode na de bevalling met u doorgenomen.

Datum, tijd en locatie

Er zijn 2 bijeenkomsten. Selecteer in het aanmeldingsformulier op welk tijdstip u een bijeenkomst wilt bijwonen.

Datum: dinsdag 7 april 2020
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur
(de bijeenkomst van 19.30 – 21.30 uur is vol)
Locatie: Amfitheater, Boerhaavelaan 22, 2033 RC in Haarlem

Vragen over bevallen in het ziekenhuis

Hoe zien de verloskamers eruit? Mag mijn partner de hele bevalling blijven? Kan ik pijnbestrijding krijgen? Hoeveel mensen staan er straks om mijn bed? Om al uw vragen te beantwoorden zijn er op deze avond een verpleegkundige, een gynaecoloog en een verloskundige aanwezig. Zo hoort u in één avond alles over de zorg rondom de bevalling.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– het normale verloop van een bevalling
– praktische tips voor aanstaande ouders
– mogelijkheden voor pijnbestrijding tijdens de bevalling

Aanmelden

Wilt u één van de informatie-avonden bijwonen? Kies dan bij voorkeur een datum vanaf een zwangerschap van 30 weken. U meldt zich aan via onderstaand formulier.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer  (023) 224 2060. U kunt ook een mail sturen naar info@spaarnegasthuis.nl.

In Rondom Zwanger werken gynaecologen van het Spaarne Gasthuis, verloskundigen en kraamzorgorganisaties nauw samen om u en uw kindje de allerbeste zorg te bieden.

Aanmelden