Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Informatieavond over bevallen

Krijgt u een baby en wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden op de bevalling? Om u daarbij te helpen organiseert het netwerk Rondom Zwanger voor u en uw partner informatiebijeenkomsten over het bevallen thuis of in het ziekenhuis. Ook wordt de periode na de bevalling met u doorgenomen.

Datum, tijd en locatie

Er zijn 2 bijeenkomsten. Selecteer in het aanmeldingsformulier op welk tijdstip u de bijeenkomst wilt bijwonen.

Datum: dinsdag 8 december 2020
Tijd: van 17.00 – 19.00 uur en van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Amfitheater, Boerhaavelaan 22, 2033 RC in Haarlem

Vragen over bevallen in het ziekenhuis

Hoe zien de verloskamers eruit? Mag mijn partner de hele bevalling blijven? Kan ik pijnbestrijding krijgen? Hoeveel mensen staan er straks om mijn bed? Om al uw vragen te beantwoorden zijn er op deze avond een verpleegkundige, een gynaecoloog en een verloskundige aanwezig. Zo hoort u in één avond alles over de zorg rondom de bevalling.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:
– het normale verloop van een bevalling
– praktische tips voor aanstaande ouders
– mogelijkheden voor pijnbestrijding tijdens de bevalling

Aanmelden

Wilt u één van de informatie-avonden bijwonen? Kies dan bij voorkeur een datum vanaf een zwangerschap van 30 weken. U meldt zich aan via onderstaand formulier.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze avond? Neem dan contact op met de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer  (023) 224 2060. U kunt ook een mail sturen naar info@spaarnegasthuis.nl.

In Rondom Zwanger werken gynaecologen van het Spaarne Gasthuis, verloskundigen en kraamzorgorganisaties nauw samen om u en uw kindje de allerbeste zorg te bieden.

Aanmelden