Sluiten
Thuis in
uw dossier

Informatieavond over borstvoeding

Vanwege de uitbraak van het coronavirus lukt het in deze tijden niet om echt bij elkaar te komen. Daarom willen we u de bijeenkomst heel graag digitaal aanbieden. Dit kunnen wij doen in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom.

Heeft u zich aangemeld voor de bijeenkomst over borstvoeding? Dan sturen wij u een aantal dagen voor de bijeenkomst een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze bijeenkomst een prima start! Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over hoe borstvoeding werkt. Zo leer je hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt.

We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Neem vooral je partner of iemand anders mee zodat jullie deze goede start sámen kunnen maken. De bijeenkomst wordt gegeven door een lactatiekundige.

Datum, tijd en locatie

Datum: dinsdag 2 juni 2020
Tijd: 19.30-21.30 uur
Locatie: Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem

Aanmelden

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.
Je kunt de informatieavond ook bijwonen op een andere locatie. Ga hier naar het overzicht van deze bijeenkomsten. De bijeenkomst krijg je aangeboden door het JKZ Kennemerland.

Vragen

Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 1060 of stuur een mail naar info@spaarnegasthuis.nl.