Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Informatieavond over borstvoeding

Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze informatiebijeenkomst een prima start! Je krijgt uitleg over hoe borstvoeding werkt, je leert hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook bespreken we wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. We geven veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM over het coronavirus lukt het niet om echt bij elkaar te komen. Daarom willen we je de bijeenkomst heel graag digitaal aanbieden. Dit doen wij doen in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom. Je moet je wel vooraf aanmelden.

Datum, tijd en locatie

Datum: dinsdag 9 november 2021
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: via Zoom

Aanmelden

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Een aantal dagen voor de bijeenkomst krijg je van ons een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Vragen

Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een mail naar info@spaarnegasthuis.nl.