Sluiten
Thuis in
uw dossier

Leven met fibromyalgie

Als u weet dat u fibromyalgie heeft, wilt u natuurlijk meer weten over deze aandoening of hoe u kunt omgaan met fibromyalgie. Elke 2e donderdag van de maand houdt de FES Patiëntenvereniging een inloopmiddag in het Spaarne Gasthuis voor mensen met fibromyalgie en hun naasten. Deskundigen van de FES beantwoorden uw vragen en helpen u leren leven met deze aandoening. U bent van harte welkom!

Fibromyalgie betekent letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. Fibromyalgie veroorzaakt pijn, stijfheid en vermoeidheid, die chronisch zijn. Waardoor mensen met fibromyalgie precies klachten krijgen, is onbekend. In hun lichaam is niets te vinden dat de aandoening kan verklaren. Fibromyalgie is daardoor erg moeilijk vast te stellen. Er zijn geen medicijnen om de aandoening  te genezen. Wel kunnen de klachten verminderen met pijnstillers, matige beweging en rust.

Datum, tijd en locatie

Datum: 14 februari 2019
Tijd: 13.30 – 15.00 uur
Locatie: afdeling patiëntenvoorlichting in de centrale hal van locatie Hoofddorp,  Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp

Aanmelden

Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom tussen 13.30 en 15.00 uur naar de afdeling patiëntenvoorlichting. U vindt de afdeling in de centrale hal van het ziekenhuis.

Informatie

Heeft u vragen? Bel dan de afdeling patiëntenvoorlichting via telefoonnummer (023) 224 20 60.

Meer informatie over de patiëntenvereniging en wat zij voor u kan betekenen, vindt u op de website van de FES.

 

Meer over

Reumatologie