Sluiten
Thuis in
uw dossier

Coronavirus:

Inloopuur voor mensen met chronische rugklachten

De bijeenkomst gaat niet door

De uitbraak van het coronavirus leidt in het hele land en zo ook in het Spaarne Gasthuis tot extra maatregelen. Dit betekent dat deze bijeenkomst niet doorgaat.

Houdt u de website van het Spaarne Gasthuis in de gaten voor actuele informatie over de bijeenkomsten.
Kijk ook op www.thuisarts.nl voor meer informatie over het coronavirus.

 

Heeft u last van pijn in uw rug en wilt u meer informatie, tips of uw ervaringen delen? Kom dan naar het inloopuur van De Nederlandse Vereniging Van Rugpatiënten (NVVR). Tijdens dit inloopuur kunt u al uw vragen stellen aan de ervaringsdeskundige van de vereniging. Het inloopuur is bij de afdeling patiëntenvoorlichting in de centrale hal van het Spaarne Gasthuis.  Het inloopuur is afwisselend in Haarlem Zuid en Hoofddorp.

Datum, tijd en locatie

Datum: woensdag 25 maart 2020
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid, Boerhaavelaan 22, 2035 RC Haarlem

Aanmelden

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Het kan zijn dat u even moeten wachten omdat de ervaringsdeskundige in gesprek met iemand die ook voor het inloopuur is gekomen.

Wat is chronische rugpijn?

Rugpijn komt heel veel voor. Iedereen heeft er wel eens last van. Gelukkig gaan de klachten meestal vanzelf weer over. Soms blijven de rugklachten lang bestaan en kunnen zelfs chronisch worden. Wanneer u langer dan 3 maanden doorlopend last heeft van rugpijn, noemen we dat chronisch.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit inloop uur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of (023) 224 1060