Sluiten
Thuis in
uw dossier

Inloopuur voor mensen met chronische rugklachten

Heeft u last van pijn in uw rug en wilt u meer informatie, tips of uw ervaringen delen? Kom dan naar het inloopuur van De Nederlandse Vereniging Van Rugpatiënten (NVVR). Tijdens dit spreekuur kunt u al uw vragen stellen aan de ervaringsdeskundige van de vereniging. Het inloopspreekuur is bij de afdeling patiëntenvoorlichting in de centrale hal van het Spaarne Gasthuis.

Datum, tijd en locatie

Datum: woensdag 27 februari 2019
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie:  Spaarne Gasthuis Hoofddorp, Spaarnepoort 1, 2134 TM Hoofddorp

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Wilt u meer informatie over dit inloop uur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060.

Aanmelden

U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Het kan zijn dat u even moeten wachten omdat de ervaringsdeskundige in gesprek met iemand die ook voor het inloopuur is gekomen.

Wat is chronische rugpijn?

Rugpijn komt heel veel voor. Iedereen heeft er wel eens last van. Gelukkig gaan de klachten meestal vanzelf weer over. Soms blijven de rugklachten lang bestaan en kunnen zelfs chronisch worden. Wanneer u langer dan 3 maanden doorlopend last heeft van rugpijn, noemen we dat chronisch.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit inloop uur? Belt u dan de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of (023) 224 1060