Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Bij mij is kanker geconstateerd

Is er bij u kanker geconstateerd? En komt u hierdoor in contact met het Spaarne Gasthuis? Dan is de kans groot dat u het Oncologie Centrum bezoekt.

Hieronder vindt u meer informatie over:

Informatie over wat u te wachten staat is heel goed, maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat u mensen om u heen verzamelt die volledig op de hoogte zijn van de ziekte en u goed kunnen begeleiden.

Het Oncologie Centrum is volledig ingericht op de vragen en wensen van patiënten met kanker. Er is volop aandacht voor medische zorg en begeleiding.

In het Oncologie Centrum werken alle gespecialiseerde zorgverleners in teamverband. Iedereen is goed op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van oncologie. U wordt geïnformeerd over alles wat er komt kijken bij oncologische zorg.

Samenwerken voor de beste zorg

Spaarne Gasthuis werkt intensief samen met andere ziekenhuizen en deskundigen. Uw behandelend arts stelt in het multidisciplaire team uw behandelplan op samen met experts van andere ziekenhuizen. Dit behandelplan spreekt uw arts met u door.

Verschillende vormen van kanker vereisen verschillende soorten gespecialiseerde medische behandeling. Van de nieuwste technieken tot gespecialiseerde artsen en de meest geavanceerde apparatuur. Ook deskundige psychische begeleiding is belangrijk tijdens zorg bij kanker.

Contact met uw huisarts

Tijdens uw behandeling houden de specialist en verpleegkundig specialist uw huisarts op de hoogte.