Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Radiotherapie Antoni van Leeuwenhoek

Radiotherapie (bestraling) is een zeer gespecialiseerde behandeling. Deze behandeling wordt op niet veel plaatsen aangeboden. Dit betekent dat patiënten -vaak oudere mensen- ver moeten reizen. Met de nevenvestiging Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek in Hoofddorp krijgt u een hoogwaardige behandeling dichtbij huis. U krijgt er dezelfde zorg als in de hoofdlocatie van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. De radiotherapeuten en radiotherapeutisch laboranten van de nevenvestiging zijn in dienst van het Antoni van Leeuwenhoek en werken in roulerende diensten in zowel Amsterdam als Hoofddorp.

Geavanceerde apparatuur

Het Antoni van Leeuwenhoek (AvL) werkt met de meest geavanceerde bestralingstoestellen. Hiermee kunt u heel gericht worden bestraald. Zo worden vooral de kankercellen aangevallen en blijft het gezonde weefsel zo veel mogelijk heel.

Bestralingsplan op maat

De behandeling van iedere patiënt wordt besproken door een team van radiotherapeuten en verschillende specialisten in het Oncologie centrum. Voordat u aan de behandeling met radiotherapie kunt beginnen heeft u een afspraak bij de radiotherapeut in Amsterdam, in het Antoni van Leeuwenhoek. Daar bespreekt de radiotherapeut het bestralingsplan met u. Daarna kunt u voor de bestralingen naar de nevenvestiging Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek in het Oncologie centrum van het Spaarne Gasthuis in Hoofddorp. Dankzij de brede expertise en multidisciplinaire samenwerking sluit het behandelplan altijd aan bij uw ziekte en situatie.

Contact

U kunt de Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek bereiken op het telefoonnummer (020) 512 9111.