Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Waar moet ik zijn?

Goede vraag. Het Oncologie centrum bevindt zich grotendeels op een plek: de nieuwbouw in Hoofddorp, Spaarnepoort 1. De verschillende onderdelen van het Oncologie centrum zijn op loopafstand van elkaar verwijderd.

Nevenvestiging Radiotherapie Antoni van Leeuwenhoek

De nevenvestiging Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek vindt u ook aan de Spaarnepoort 1. De ingang bevindt zich aan de zuidkant van het gebouw.

Poli oncologie

Op de  verdieping van het Spaarne Gasthuis bevinden zich alle spreekkamers en de poli oncologie. U heeft hier gesprekken over uw behandeling met uw arts of verpleegkundige. Vanaf de hoofdingang van het Spaarne Gasthuis volgt u route nr. 8.

Chemotherapie en huiskamer

Op de derde etage, route 14, vindt u de dagbehandeling oncologie. U krijgt hier chemotherapie en andere behandelingen met medicijnen.

In de huiskamer kunt u na uw behandeling bijkomen en koffie of thee drinken. In de huiskamer is een bank, tv, leestafel met tijdschriften en een pc-werkplek met wifi. Daarnaast zijn er vier isolatiekamers. Hier kunt u verblijven als u geen of verminderde weerstand heeft – bijvoorbeeld na een stamceltransplantatie – en aan moet sterken.