Sluiten
Thuis in
uw dossier

Kwaliteit van medewerkers

U wilt de beste zorg van de beste artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners. Kwaliteit van medewerkers en investeren in opleiding is een belangrijk uitgangspunt voor de wijze waarop Spaarne Gasthuis zorg verleent.

Begeleiding en scholing

Het Spaarne Gasthuis is een opleidingsziekenhuis. ‘Leren van- en met elkaar’ is een van de vier kernwaarden. De gedachte: zorg verbetert door continu te leren.

Het Spaarne Gasthuis begeleidt en schoolt medewerkers op alle mogelijke manieren.

Zelf opleiden

Voor zo veel mogelijk specialismen en vakgebieden leidt het Spaarne Gasthuis zelf mensen op. Zo komen er telkens nieuwe getalenteerde medewerkers en blijven medewerkers enthousiast. Daarnaast verzorgt het ziekenhuis opleidingen, samen met opleidingsinstituten en universiteiten. Samen houden ze kennis en vaardigheden actueel.

Gekwalificeerde medewerkers

Alle medisch specialisten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, verloskundigen en arts-assistenten van het Spaarne Gasthuis zijn bevoegd om hun beroep uit te oefenen. Dat controleert het Spaarne Gasthuis.

In het landelijke BIG-register ziet u ook zelf welk beroep een zorgverlener heeft en of een zorgverlener het beroep mag uitoefenen.

Alle medewerkers houden opleidingen en vaardigheden bij in een digitaal portfolio.