Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Plan een een info-date

Is uw BMI hoger dan 40 en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een maagverkleining? Welke operatie het beste bij u past? Of hoe snel u bij Baria Nederland terecht kan? Maak dan een afspraak voor een gratis info-date, telefonisch of veilig in het ziekenhuis.

De keuze voor een maagverkleining maakt u niet zomaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. In een persoonlijk en informatief gesprek met een van één van onze verpleegkundig specialisten krijgt u antwoord op al uw vragen. Zij legt u graag meer uit over de mogelijkheden en helpt u op weg bij het nemen van een besluit. Vanwege de coronamaatregelen vinden de info-dates telefonisch of veilig in het ziekenhuis plaats.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen pagina.

We zijn er voor u en kunnen u snel en veilig ontvangen!

Vul het formulier in en dan neemt een van de collega’s uit ons team (Mirjam of Sandra) binnen twee weken contact met je op.

Ja, ik wil een info-date

Let op: door een technische storing werkt het formulier op onze website niet. Als u zich wilt aanmelden voor een info-date kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]. Wilt u daarin uw telefoonnummer vermelden? Dan nemen wij binnen twee weken contact met u op.

 

baria-nederland