Sluiten
Thuis in
uw dossier

Geef toestemming voor het delen van uw gegevens

Om u zo goed mogelijke zorg te kunnen geven, vraagt het Spaarne Gasthuis u toestemming om uw medische gegevens te mogen delen met andere zorgverleners die u behandelen.

Uw huisarts, ziekenhuizen, laboratoria en andere zorgverleners gebruiken allemaal een eigen elektronisch patiëntendossier (EPD) van u. Met uw toestemming kan uw zorgverlener veilig en snel bij uw gegevens die belangrijk zijn. Zo is uw zorgverlener – huisarts, specialist en apotheker – beter op de hoogte van uw gezondheid en uw behandelingen.

Het Spaarne Gasthuis neemt deel aan het regionale project MijnDoc.nu. Hierin werken de onderstaande zorgverleners samen:
• Spaarne Gasthuis (inclusief De Vijf Meren Kliniek)
• Atalmedial
• Streeklab Haarlem
• Huisartsen
• Apotheken

Het Spaarne Gasthuis vindt het belangrijk gegevens over uw gezondheid te delen met uw andere zorgverleners. Dit doen wij alléén als u toestemt.

Meer info over mijndoc.nu

Geef nu toestemming

Uw toestemming regelen in het ziekenhuis?

U kunt uw toestemming ook vastleggen bij uw bezoek in het Spaarne Gasthuis. U vult dan een formulier in die u vraagt aan de medewerker van de receptie in de centrale hal. Er kan om uw legitimatie gevraagd worden.

Heeft u een mail ontvangen van het Spaarne Gasthuis over deze toestemming?

Dat klopt. Samen met de huisartsen, apotheken in de regio, Streeklab en Atalmedial zetten wij ons in om u toestemming te vragen voor het delen van uw medische gegevens. Het kan zijn dat u al eerder bent benaderd voor het geven van deze toestemming. Bijvoorbeeld door uw huisarts of in het ziekenhuis op de polikliniek. Heeft u al toestemming gegeven dan hoeft u niets te doen.