Sluiten
Thuis in
uw dossier

Kerstmarkt Haarlem | 9-10 december

7-12-2017
 

​De binnenstad van Haarlem wordt zaterdag 9 en zondag 10 december omgetoverd tot één grote kerstmarkt. Een lint van honderden kramen slingert zich door de binnenstad.

De organisatie van de kerstmarkt heeft dit jaar de kinderafdeling van het nieuwe Vrouw & Kind Centrum uitgeroepen tot goed doel. Er wordt geld opgehaald om het dakterras in te richten als speelterras met speeltoestellen en speelhuisjes. Zo kunnen kinderen die zijn opgenomen op de kinderafdeling straks buiten op het dak spelen als ze dat willen. Zodat ze even niet aan ziek zijn hoeven te denken en kunnen genieten van de frisse buitenlucht.

Ook Vrienden Spaarne Gasthuis is op de kerstmarkt aanwezig met een stand. Ze verkopen mutsjes en slofjes, gebreid door onze eigen verpleegkundigen, maar ook lootjes waar je leuke prijzen mee kunt winnen. De opbrengst gaat natuurlijk ook naar het Vrouw & Kind Centrum. U vindt de stand voor de VVV winkel op de Grote Markt. Dus kom langs voor wat winterse gezelligheid en steun Vrienden Spaarne Gasthuis!