Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Bevallen in Haarlem Zuid

4-1-2019

Gaat u binnenkort bevallen? Op 10 januari opent in Haarlem Zuid het nieuwe Vrouw & Kind centrum van het Spaarne Gasthuis. Vanaf die datum vinden alle bevallingen plaats op die locatie. Ook de poliklinische bevallingen onder begeleiding van je eigen verloskundige. Er zijn dus géén bevallingen meer in Hoofddorp.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 9 januari 18.00 uur nemen we geen zwangere vrouwen meer op in Hoofddorp. Vanaf dat moment bent u welkom in het nieuwe Vrouw & Kind centrum in Haarlem Zuid. Alle zwangere vrouwen die op dat moment al in Hoofddorp zijn opgenomen kunnen wel gewoon in Hoofddorp bevallen. Uiteraard krijgen ze daar alle zorg die ze van ons kunnen verwachten.

Zwangere vrouwen, kraamvrouwen en pasgeboren baby’s die op 10 januari nog opgenomen zijn in Hoofddorp, verhuizen naar Haarlem Zuid. Dit wordt allemaal voor u geregeld en gebeurt natuurlijk op een manier die veilig is voor u en de baby.

De polikliniek gynaecologie in Hoofddorp blijft na januari gewoon open. Ook in Haarlem Zuid blijft de polikliniek op de oude vertrouwde plek. Op beide locaties kunt u terecht voor het spreekuur van de gynaecoloog of voor een medische echo.

Alle spoedafspraken vinden na januari alleen nog plaats in het Vrouw & Kind centrum in Haarlem Zuid.

Meer informatie

Lees de folder van Rondom zwanger voor meer informatie over de bereikbaarheid en contactgegevens.

Wilt u meer weten over het Vrouw & Kind centrum? Kijk dan op de pagina www.spaarnegasthuis.nl/vrouw-kind-centrum