Sluiten
Thuis in
uw dossier

Communicado gezocht!

5-8-2019

De afdeling communicatie van het Spaarne Gasthuis zoekt een 2e of 3e jaars hbo-stagiair(e) die de afdeling kan helpen, ondersteunen en inspireren. Werkzaamheden variëren van content maken (alle vormen) voor sociale media, de website en intranet tot ondersteuning bij evenementen en het schrijven en opmaken van persberichten. Verder help je mee met alledaagse communicatiewerkzaamheden.

Over de afdeling

Als je van aanpakken houdt, kun je bij ons veel leren. Je krijgt de kans de volgende vaardigheden te ontwikkelen: organiseren, schrijven, redigeren en plannen (o.a. voor website, intranet en sociale media). Je leert samenwerken en meedenken over onze communicatiestrategie.

We verwachten van je dat je de Nederlandse taal goed beheerst, in staat bent artikelen te schrijven, kennis hebt van sociale media en dat je open staat om te leren.

Voormalig stagiaire Anne Maurits: “Ik kreeg heel veel vrijheid. Ben het gewoon gaan doen. Kortom; een enorm leerzame stageperiode in een enthousiast en gezellig team.”

Aanmelden

Heb jij zin in een uitdagende, afwisselende en leerzame stageplaats? Stuur dan je motivatie én cv naar tpaul@spaarnegasthuis.nl.

Je kunt ieder moment beginnen.