Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Giel Beelen maakt twee uur live radio in het Spaarne Gasthuis

29-11-2022

Op maandag 12 december 2022 gaat Giel Beelen, actief ambassadeur van stichting Muziekids een live radioprogramma maken in het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid op de Boerhaavelaan 22. Deze speciale uitzending is bedoeld om aandacht te vragen en donaties te werven voor de realisatie van een muziekstudio in het Spaarne Gasthuis.

Wie is Stichting Muziekids?

Muziekids realiseert muziekstudio’s in kinderziekenhuizen of kinderafdelingen. Deze muziekstudio biedt kinderen afleiding van hun ziekte en het gemis van thuis.

PROGRAMMA – 12.00 -14.00 uur

  • Tijdens deze twee uur durende live uitzending worden artsen, patiëntjes en ouders geïnterviewd over de meerwaarde van de aanwezigheid van Muziekids in het Spaarne Gasthuis.
  • De bekendmaking van de opbrengsten van acties die door Muziekids geïnitieerd zijn.
  • Diverse artiesten komen langs om nummers ten gehore te brengen. Wie dat zijn is nog een verrassing.

Beschermheer

Met veel gepaste trots zal ook burgemeester van Haarlem; de heer Jos Wienen, officieel als beschermheer benoemd worden. Wienen draagt het Spaarne Gasthuis een warm hart toe. Hij is ook lid van het comité van aanbeveling van de Vrienden Spaarne Gasthuis.

Locatie

Dit alles gaat plaatsvinden in de polihal van het Spaarne Gasthuis waar Muziekids alvast een Muziekids pop-up studio heeft neergezet. Dit als opmaat naar de permante versie die op dezelfde plek zal gaan komen.

Heeft u misschien iets over om hier aan bij te dragen? Dat kan heel eenvoudig door onderstaande QR code te scannen en een bedrag over te maken. Namens de kinderen van het Spaarne Gasthuis; alvast bedankt!