Sluiten
Thuis in
uw dossier

Leerling dag baas van het ziekenhuis

21-1-2019

Donderdag 24 januari neemt een leerling van het Sterren College in Haarlem voor een dag het stokje over van Ivo van Schaik, voorzitter van de raad van bestuur van het Spaarne Gasthuis, tijdens JINC Baas van Morgen.

Ruim 200 kinderen nemen donderdag 24 januari voor één dag de baan over van Nederlandse CEO’s, directeuren en politici.

Baas van een ziekenhuis
Tijdens deze dag krijgt de leerling een indruk hoe het is om de baas van ons ziekenhuis te zijn. Hier hoort natuurlijk veel overleggen bij, maar ook weten wat er speelt op afdelingen. Een van de kernwaarden van ons ziekenhuis is het Gasthuis. Hoe gastvrij zijn we eigenlijk? Met dit in het achterhoofd gaat de leerling meekijken op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. Wat gaat goed en wat kan beter? We hopen op verrassende feedback, maar belangrijker nog is een mooie dag voor de leerling!

Conferentie JINC Baas van Morgen
Aan het einde van de dag verzamelen de bazen en kinderen zich in het hoofdkantoor van ABN Amro in Amsterdam om ervaringen uit te wisselen. En wat deze vijfde editie extra bijzonder maakt is dat koning Willem-Alexander hierbij aanwezig is.

Over JINC
Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin ieder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpen ze kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt.

 

Meer over

JINC