Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

MijnSpaarneGasthuis app beschikbaar in app stores

3-5-2021

De app van het patiëntenportaal van het Spaarne Gasthuis is voortaan te downloaden onder de naam MijnSpaarneGasthuis. Hiervoor was de app alleen te vinden in de app stores onder de naam MyChart.

Patiënten regelen steeds meer zaken via hun telefoon

Steeds meer mensen regelen praktische zaken via hun telefoon, zoals bankzaken of verzekeringen. Ook voor ons ziekenhuis wordt de app steeds belangrijker. Met het ‘rebranden’ van de MyChart app naar MijnSpaarneGasthuis komen we tegemoet aan de behoefte van onze patiënten om ook voor het ziekenhuis laagdrempelig hun zaken via de telefoon te regelen. De MyChart app blijft nog wel beschikbaar.

App beschikbaar in App Store en Google Play

Patiënten kunnen de MijnSpaarneGasthuis app downloaden via de App Store en de Google Play store .

Gemakkelijk inloggen via DigiD

De Mijn-omgeving van het ziekenhuis is nu zowel via de computer, maar ook via een tablet of telefoon gemakkelijk bereikbaar. Patiënten van het Spaarne Gasthuis kunnen snel en eenvoudig inloggen op hun online dossier via DigiD met sms-controle of via de DigiD app.

Wat is MijnSpaarneGasthuis?

Het patiëntenportaal MijnSpaarneGasthuis geeft de patiënt online toegang tot zijn of haar medische gegevens. Afspraken maken, uitslagen van onderzoeken bekijken of een bericht aan het zorgteam sturen. Gewoon thuis op een moment dat het uitkomt. De patiënt heeft zo meer inzicht in zijn gezondheid en kan samen met de zorgverlener betere keuzes maken.

MijnSpaarneGasthuis. Mijn zorg. Mijn gegevens. Altijd en overal.

Lees hier meer over MijnSpaarneGasthuis.