Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Samenwerking met geboortefotografen

30-5-2018

De geboorte van je kind is een bijzonder en intiem moment. Het is tegelijkertijd ook een overweldigende ervaring, die je vaak in een roes beleeft.

Fotoreportage van de bevalling

Wij kunnen ons voorstellen dat je deze gebeurtenis met alle emoties en sfeer die erbij horen vast wilt leggen in een fotoreportage. Zo kunnen jij en je partner je volledig richten op de geboorte zonder je zorgen te maken dat je iets hebt gemist. Bovendien zorgt het voor een tastbare herinnering aan het moment dat je baby ter wereld kwam en kun je het moment nog eens in alle rust herbeleven.

Samenwerking geboortefotografen

Het Spaarne Gasthuis werkt samen met fotografen Inge Berken en Dora Barens. Zij zijn gespecialiseerd in geboortefotografie en brengen op een mooie en integere manier de bevalling, de geboorte en de eerste uren daarna in beeld. Het bijzondere van deze samenwerking is dat zij niet alleen gewone bevallingen fotograferen maar naast jouw partner ook mee mogen in de operatiekamer tijdens een (geplande) keizersnede. Dat is normaal lastig omdat er in de operatiekamer strenge regels gelden met betrekking tot kleding en hygiëne. De fotografen zijn goed voorbereid en bekend met de (medewerkers van de) afdeling en de operatiekamer. Ook kennen zij de richtlijnen voor kleding en hygiëne.

Interesse?

Heb je interesse in een geboortereportage van Inge of Dora? Neem dan rechtstreeks contact met hen op om je wensen te bespreken. Kijk voor meer informatie, kosten en contactgegevens op hun website www.barensenberken.nl

(Foto: Inge Berken)