Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Spoedpost Haarlem Noord weer open

24-9-2021

Vanaf maandag 27 september is de Spoedpost in Haarlem Noord weer open. Nu het aantal patiënten met corona is afgenomen kan het Spaarne Gasthuis weer op alle locaties spoedzorg bieden.

Voor wie?

U gaat naar de Spoedpost in Haarlem Noord bij semi-acute klachten die uw huisarts niet (direct) kan behandelen. Dit kan mét en zonder verwijzing, maar hoe werkt dit in de praktijk?

  • Is er direct levensgevaar?
    Bel 112 indien er direct levensgevaar is. Verkeert u in een levensbedreigende situatie dan brengt een ambulance u naar Haarlem Zuid of Hoofddorp.
  • Heeft u met spoed medisch advies nodig?
    Neem – indien mogelijk- eerst contact op met uw huisarts. Uw huisarts verwijst u door naar een van de spoedposten van het Spaarne Gasthuis. Een Spoedpost biedt op één plek acute huisartsenzorg en acute ziekenhuiszorg.

Hoe bereikbaar?

De Spoedpost in Haarlem Noord is elke dag geopend tussen 10.00 – 22.00 uur en telefonisch bereikbaar op: (023) 2247880. Adres: Vondelweg 999, 2026 BW Haarlem.

Bij spoed na 17.00 uur en in het weekend belt u de spoed-/huisartsenpost: Haarlem/ Velsen/ Zuid-Kennemerland: (023) 224 2526. De Spoedpost in Haarlem-Zuid en Hoofddorp is 24 uur per dag en 7 dagen per week open.

Kijk voor meer informatie op: https://spaarnegasthuis.nl/locatie/haarlem-noord