Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Staat u voor de etalage altijd even stil?

31-7-2019

Bent u in het Spaarne Gasthuis of de huisarts onder behandeling (geweest) in verband met etalagebenen (claudicatio intermittens). Het Spaarne Gasthuis en onze fysiotherapeuten, die aangesloten zijn bij Claudicationet, organiseren ook dit jaar weer een loop voor en mét onze patiënten.

Wij willen u van harte uitnodigen met ons mee te doen. De loop is ieder jaar een groot succes, ook omdat men met lotgenoten bij elkaar is en men ervaringen kan uitwisselen.

Het programma

Start:

Restaurant Long Island, IJweg 1215, Toolenburgerplas, Hoofddorp

Wanneer:

zaterdag  21 september 2019

Tijd:

09.45 uur (de loop begint om 10.30 uur)

Voor wie:

Iedereen met etalagebenen, jong of ouder en het maakt niet uit hoe goed je op dat moment wel of niet loopt. Dus, voor U …

Inschrijven:

voor  14 september bij Linda Nieman, etalagebenenloop@spaarnegasthuis.nl

Parkeren:

Parkeren kan vlakbij Restaurant Long Island, IJweg 1215, Hoofddorp.

Lopen, lopen, lopen

U vraagt zich misschien af waarom wij u uitnodigen? Het is wetenschappelijk bewezen dat bij patiënten met etalagebenen de loopklachten afnemen als ze juist meer gaan lopen. U kunt het lopen langer volhouden, verder lopen en met minder pijnklachten. Het motto van deze dag is dan ook ‘ga vooral, lopen, lopen, lopen en lopen!’ En het liefst in gezelschap van mensen met dezelfde klachten. Het parcours is 1.3 km. De vaatchirurgen en fysiotherapeuten lopen met u mee. Tijdens dit parcours is er vanzelfsprekend alle ruimte om te rusten. Na de finish is er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten in Restaurant Long Island. Wij hopen u te kunnen begroeten op zaterdag 21 september.