Sluiten
Thuis in
uw dossier

Vierde aflevering Hartslag podcast

1-2-2021

Vandaag de vierde aflevering van de Hartslag podcast. Een maandelijkse podcast voor en door medewerkers van het Spaarne Gasthuis waarin zij verhalen vertellen over werk en vooral ook waar hun hart sneller van gaat kloppen.

hartslag-podcast-aflevering-4

In deze aflevering hoor je Patricia Beentjes. Patricia is verpleegkundige acute zorg en werkt in een duobaan op de intensive care en de spoedeisende hulp van het Spaarne Gasthuis. Ze vertelt over het belang van collega’s op zware momenten, de keuze voor vaccinatie en over de angst voor de Britse variant.

Ook over hoe ze na de eerste golf zelf besmet raakt met het coronavirus, wat dit met haar deed en hoe ze weer opkrabbelde. “Alsof ik was overreden door een vrachtauto vol corona.” Luister mee naar het verhaal van Patricia.

De aflevering is te beluisteren via:

Hartslag podcast

De Hartslag podcast is ontwikkeld ‘voor en door medewerkers van het Spaarne Gasthuis’. De gesprekken zijn altijd gerelateerd aan het werk dat iemand uitvoert in het ziekenhuis en het persoonlijke leiderschap dat iemand neemt binnen zijn vak.

Met de titel ‘Hartslag’ wordt in één woord de scope van de podcast gevangen: het zijn de medewerkers die de hartslag van het ziekenhuis vormen. De podcast is daarmee de spreekwoordelijke vinger aan de pols en laat zien dat het deel uitmaakt van een levendige gemeenschap.

Verdiepende interviews zorgen voor meer inzicht, begrip en verbinding. Daarnaast krijgt de luisteraar meer inzicht in het wel en wee in een ziekenhuis.

Bekijk hier alle Hartslag afleveringen.