Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Vijfde aflevering Hartslag podcast

5-3-2021

Vandaag de vijfde aflevering van de Hartslag podcast. Een maandelijkse podcast voor en door medewerkers van het Spaarne Gasthuis waarin zij verhalen vertellen over werk en vooral ook waar hun hart sneller van gaat kloppen.

hartslag-podcast-aflevering-5

In deze aflevering hoor je Nathalie Fransen. Nathalie begon vorig jaar juni als medewerker hospitality in het Spaarne Gasthuis ten tijde van corona. Een opmerkelijke keuze aangezien Nathalie een succesvol model was en daarnaast als DJ over de hele wereld optrad. Maar door corona kwam hier een einde aan en dus besloot ze een carriereswitch te maken. Inmiddels werkt Nathalie als zorgassistent op onder andere de Geriatrie afdeling en de Intensive Care. Ze vertelt hoe ze een voorbeeld wil zijn door te laten zien dat alles mogelijk is als je iets heel graag wilt doen. We praten over het soms eenzame bestaan van DJ en hoe ze zich thuis voelt in de zorg, mét collega’s en vooral mét patiënten. Ze vertelt hoe een liefdevol gesprek en een luisterend oor voor de patiënt veel meer kan doen dan we denken. Luister mee naar het gesprek met Nathalie.

De aflevering is te beluisteren via:

Hartslag podcast

De Hartslag podcast is ontwikkeld ‘voor en door medewerkers van het Spaarne Gasthuis’. De gesprekken zijn altijd gerelateerd aan het werk dat iemand uitvoert in het ziekenhuis en het persoonlijke leiderschap dat iemand neemt binnen zijn vak.

Met de titel ‘Hartslag’ wordt in één woord de scope van de podcast gevangen: het zijn de medewerkers die de hartslag van het ziekenhuis vormen. De podcast is daarmee de spreekwoordelijke vinger aan de pols en laat zien dat het deel uitmaakt van een levendige gemeenschap.

Verdiepende interviews zorgen voor meer inzicht, begrip en verbinding. Daarnaast krijgt de luisteraar meer inzicht in het wel en wee in een ziekenhuis.

Bekijk hier alle Hartslag afleveringen