Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Heeft u last van urineverlies, verzakkingen of pijn bij het vrijen? Dan heeft u waarschijnlijk bekkenbodemklachten. Het Spaarne Gasthuis heeft voor bekkenbodemklachten een gespecialiseerd centrum: het Bekkenbodem centrum.

Dit specialisme helpt u bij

Hieronder ziet u een aantal aandoeningen waarvoor u bij ons terecht kunt. Staat er niet tussen wat u zoekt? Bekijk de patiëntenfolders of bel ons voor meer informatie.

Aandoeningen

Zoals: urineverlies, blaasklachten en pijn bij het vrijen.

terugkerende blaasontstekingen

Een blaasontsteking is een ontsteking van het slijmvlies van de blaas. Een blaasontsteking kan erg hardnekkig zijn.

Bekijk uw persoonlijke zorgtraject via MediMapp

Tijdens uw behandeling voor bekkenbodemklachten kunt u gebruik maken van de MediMapp app van het Spaarne Gasthuis. In deze app kunt u alle informatie en afspraken over uw ziekte of aandoening bekijken. De informatie en afspraken kunt u zien op het moment dat het voor u belangrijk is. De informatie in MediMapp komt van uw arts(en) en verpleegkundige(n) en komt uit uw elektronisch patiëntendossier. Hierdoor kunt u in de app alles vinden over uw ziektebeeld, (behandel)afspraken, bijwerkingen, leefregels en veelgestelde vragen. Wilt u gebruik maken van de MediMapp app? Lees hier meer over hoe u de app kunt downloaden en gebruiken.

Ons team van specialisten

Om uw klachten zo goed mogelijk te behandelen, werken wij samen met verschillende specialisten zoals: gynaecologen, urologen, seksuologen, chirurgen en continentieverpleegkundigen.

Patiëntenfolders

Meer weten over uw aandoening, behandeling of onderzoek?

Locatie(s) van dit specialisme

Haarlem Noord

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Haarlem Noord