Sluiten
Thuis in
uw dossier

Combinatiespreekuur voor kinderen

Binnenkort krijgt uw kind een ingreep in het Spaarne Gasthuis. Voor de meeste kinderen is dit een spannende ervaring. Wanneer uw kind goed voorbereid wordt op wat er gaat gebeuren, vermindert dat eventuele angst en neemt het fantasieën weg. Bovendien is uw kind tijdens de opname beter aanspreekbaar en bereid om mee te werken. Daarom krijgen u en uw kind een afspraak voor het combinatiespreekuur voor kinderen.

Tijdens het combinatiespreekuur hebben u en uw kind een afspraak bij de medewerker anesthesiologie en bij de medisch pedagogisch zorgverlener. De medewerker anesthesiologie vertelt u en uw kind over de ingreep zelf. De medewerker medisch pedagogisch zorgverlener vertelt over de opname in het ziekenhuis en wat er voor na de ingreep gebeurt.  Er wordt hierbij gebruik gemaakt van foto’s en materialen afgestemd op niveau van uw

Voor wie

Het combinatiespreekuur voor kinderen is bedoeld  voor het kind dat de ingreep krijgt, begeleid door een van de ouders. Broertjes of zusjes kunnen niet mee naar het spreekuur.

Waar

Het combinatiespreekuur is op de polikliniek anesthesiologie van het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Volg hiervoor routenummer 67 vanuit de centrale hal van het ziekenhuis.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de medisch pedagogisch zorgverleners.
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 – 15.30 uur op (023) 224 6609 of (023) 224 0389

 

Locaties: