Sluiten
Thuis in
uw dossier

KOALA Polikliniek

Huilt uw baby te vaak? Heeft u met uw kinderen thuis of op school problemen? Zijn er klachten waarvoor geen duidelijke lichamelijke verklaring is? U kunt bij ons terecht op de Koala polikliniek.
"Wij halen voor u het beste uit de zorg"

De beste zorg

Voor kinderen met bovenstaande problematiek bieden wij multidisciplinaire zorg aan. De poli vindt plaats op dinsdagochtend in Hoofddorp.

Het verhaal van Marjolein

“Mijn advies voor iedereen met een baby die slecht drinkt, slechts slaapt en veel huilt: ga naar de KOALA polikliniek. Tijdens de eerste afspraak stelden kinderarts, lactatiedeskundige en fysiotherapeut de diagnose: onze dochter had een verborgen reflux. Dit zorgt voor een branderig gevoel in de slokdarm omdat maaginhoud met maagzuur terugstroomt. Daar kun je wat aan doen. Onze dochter is nu een ander kind.” Lees op deze pagina het hele verhaal van Marjolein 

Klachten van meerdere kanten bekijken

Bij de Koala polikliniek komen de klachten van uw kind vanuit meerdere kanten aan bod: medisch, psychisch en sociaal.

Het team bestaat uit verschillende specialisten:

  • kinderartsen
  • fysiotherapeute
  • logopediste
  • kinderpsycholoog
  • revalidatiearts

Kinderen met overgewicht of alcoholproblemen

Is uw kind te zwaar? U kunt samen terecht bij de polikiniek. Een kinderarts onderzoekt of er een medische oorzaak is voor het overgewicht. U krijgt advies hoe u samen met dit probleem omgaat.

Is uw kind opgenomen in het ziekenhuis vanwege een alcoholvergiftiging? U komt op de polikliniek voor controle. Wij werken samen met de Brijder verslavingszorg

Locaties: