Sluiten
Thuis in
uw dossier

Obesitas chirurgie (bariatrie)

Obesitas chirurgie (bariatrie) is een tak van de geneeskunde die zich bezighoudt met de oorzaken, preventie en behandeling van zwaarlijvigheid (obesitas). Het houdt in dat je ernstig overgewicht hebt. Je bent zo zwaar, dat je gewicht een nadelige invloed heeft op je gezondheid.    

Nieuw in Spaarne Gasthuis

Op 25 oktober jl. verklaarde de rechtbank het MC Slotervaart failliet. Na lang overleg tussen zorgverzekeraar en de curator, neemt het Spaarne Gasthuis de afdeling obesitas chirurgie (bariatrie) vanuit MC Slotervaart over. We zijn bezig met de overstap van het team obesitas chirurgie naar het Spaarne Gasthuis Hoofddorp. Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en doen er alles aan de overgang soepel te laten verlopen.

Route naar Spaarne Gasthuis Hoofddorp

De polikliniek obesitas chirurgie is in Hoofddorp, bij de polikliniek chirurgie. De locatie Hoofddorp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Kijk voor meer informatie op de contactpagina Hoofddorp.

Vragen

Wilt u een afspraak maken op de polikliniek obesitas chirurgie? Dat kan binnenkort. We zijn op dit moment bezig met het inrichten van de zorg.

Staat u op de wachtlijst voor een operatie? Dan wordt u voor 25 december gebeld door onze planner. Heeft u dringende vragen? Neem contact op via het e-mailadres: bariatrie@spaarnegasthuis.nl.

Locaties: