Sluiten
Thuis in
uw dossier

Obesitas chirurgie (maagverkleining)

Heeft u ernstig overgewicht, is bewegen moeilijk, of heeft u door het overgewicht suikerziekte of andere aandoeningen gekregen? Heeft u meerdere pogingen gedaan om af te vallen en is dat niet gelukt? Dan kan een operatie een laatste redmiddel zijn.

Operaties tegen ernstig overgewicht zijn geen wondermiddelen. Daar zijn wij eerlijk in. U kunt er wel veel mee afvallen, een stuk gezonder worden en jaren langer leven. Wij vertellen u eerlijk en duidelijk wat u van een operatie kunt verwachten en geven u altijd zorg die past bij uw persoonlijke situatie. U krijgt bij ons altijd binnen enkele weken duidelijkheid over een operatie. Heeft u uw streefgewicht behaald en goedkeuring gekregen van de chirurg, dan is de wachttijd voor een operatie minder dan een maand.

Komt u in aanmerking voor een maagverkleining?

Vul de meter in en bekijk of u in aanmerking komt voor een operatie bij obesitas chirurgie. Bekijk ook de informatiefilmpjes over wat u kunt verwachten van een maagverkleiningsoperatie en wat er dan van u wordt verwacht.

Dit specialisme helpt u bij

Hieronder ziet u een aantal aandoeningen en behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Staat er niet tussen wat u zoekt? Bekijk de patiëntenfolders of bel ons voor meer informatie.

Ons team van specialisten

De obesitas chirurgen in het Spaarne Gasthuis komen uit het voormalige MC Slotervaart in Amsterdam, dat tot 2018 het grootste bariatrische centrum was van ons land. Zij hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in obesitas chirurgie en voerden duizenden obesitas operaties uit. Het team heeft ook een samenwerkingsverband met Heliomare op gebied van Coaching op Leefstijl. Binnen het specialisme obesitas chirurgie werken obesitas chirurgen, internisten, diëtisten en psychologen nauw samen.

Patiëntenfolders

Meer weten over uw aandoening, behandeling of onderzoek?

Locatie van dit specialisme

Hoofddorp

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Hoofddorp