Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Welkom bij Baria Nederland

Hét topklinische centrum voor bariatrische chirurgie van het Spaarne Gasthuis.

Ernstig overgewicht is moeilijk zelf op te lossen. Heeft u vaak geprobeerd af te vallen, maar is dat niet gelukt? Onze topspecialisten van Baria Nederland staan voor u klaar. Zij kennen als geen ander de nadelen van ernstig overgewicht op uw gezondheid én leven. Door goede voorlichting, begeleiding en een eventuele operatie zetten we samen de stap naar een gezonder leven. Plan geheel vrijblijvend een telefonische info-date.

baria-nederland

 

Zit uw gewicht uw leven in de weg?

Wij weten dat het op een gegeven moment niet meer mogelijk is om op eigen kracht af te vallen. Heeft u een BMI van boven de 40 en heeft u al van alles geprobeerd? Dan is een maagverkleiningsoperatie ook een mogelijkheid. Mocht u last hebben van bijkomende problemen, zoals een te hoge bloeddruk, slijtage van gewrichten, hoog cholesterol, slaapapneu of suikerziekte, dan is behandeling al vanaf een BMI van 35+ mogelijk. Na deze ingreep valt u 30, 40  of soms zelfs 60 kilo af. Gemiddeld leven mensen na een maagverkleiningsoperatie tien jaar langer. Een operatie is echter niet voor iedereen de beste keuze. Samen kijken we naar wat u nodig heeft.

De behandeling start met persoonlijke gesprekken en een zorgvuldige screening. We onderzoeken of u voor een maagverkleiningsoperatie in aanmerking komt of dat een andere behandeling beter is, bijvoorbeeld een beweeg- en/of leefstijlprogramma zoals het gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) programma. Dit laatste kunt u bespreekbaar maken met uw huisarts.

Waarom kiest u voor Baria Nederland in het Spaarne Gasthuis?

Persoonlijke aanpak

Ons obesitas-team

Géén wachttijden

Plan een telefonische info-date met een verpleegkundig specialist

De keuze voor een maagverkleining maakt u niet zomaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. In een persoonlijk en informatief gesprek met één van onze verpleegkundig specialisten krijgt u antwoord op al uw vragen. Zij legt u graag meer uit over de mogelijkheden en helpt u op weg bij het nemen van een besluit.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen pagina.

 

We zijn er voor u en kunnen u snel en veilig ontvangen!

Vul het formulier in en dan neemt een van de collega's uit ons team binnen twee weken contact met u op.

Ja, ik wil een info-date

Let op: door een technische storing werkt het formulier op onze website niet. Als u zich wilt aanmelden voor een info-date kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]. Wilt u daarin uw telefoonnummer vermelden? Dan nemen wij binnen twee weken contact met u op. 
baria-nederland