Sluiten
Thuis in
uw dossier

Komt u in aanmerking voor een maagverkleining?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een operatie tegen ernstig overgewicht? Aan de hand van uw gewicht, uw lengte, uw leeftijd en enkele andere vragen kunt u hier zien wat uw overgewicht is, wat uw Body Mass Index (BMI) is en of u een bariatrische operatie zou kunnen krijgen.

Meet uw lengte zonder schoenen. Weeg uzelf zonder schoenen en met lichte kleding. Vul hieronder uw leeftijd, lengte, gewicht en enkele vragen over uw gezondheid in:

Een gezonde BMI ligt tussen 18,5 en 25. Obesitas begint bij een BMI hoger dan 30.

Bij Baria Nederland is behandeling mogelijk wanneer er sprake is van ernstige obesitas (ook wel morbide obesitas genoemd). Hierbij is uw BMI hoger dan 40. Mocht u last hebben van bijkomende problemen, zoals een te hoge bloeddruk, slijtage van gewrichten, hoog cholesterol, slaapapneu of suikerziekte, dan is behandeling al vanaf een BMI van 35 mogelijk. Ook moet u 18 jaar of ouder zijn en bij uw eerste afspraak niet ouder zijn dan 65 jaar.

Bespreek met ons de mogelijkheden

De keuze voor een operatie tegen ernstig overgewicht maak je niet zomaar. Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Plan dan eens een gratis telefonische info-date met een van onze verpleegkundig specialisten. Wij staan voor u klaar.

Plan een telefonische info-date

Heeft u al een verwijsbrief?
Neem dan contact met ons op om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken. Bel met de polikliniek obesitas chirurgie via (023) 224 0320.

baria-nederland