Sluiten
Thuis in
uw dossier

Mijn afspraak op de polikliniek obesitas chirurgie

U wilt een (telefonische) afspraak maken op de polikliniek obesitas chirurgie bij Baria Nederland. U kunt zonder wachttijd bij een van onze zorgverleners terecht, met én zonder verwijzing. Lees hoe u een afspraak maakt en hoe u zich kunt voorbereiden op de afspraak.

Hoe kunt u een afspraak maken?

Heeft u een verwijzing van de huisarts?
Bel de polikliniek voor het maken van een eerste afspraak met een van onze chirurgen of verpleegkundig specialisten.

(023) 224 0230

Heeft u nog geen verwijzing? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een maagverkleining? Of welke operatie het beste bij u past?
Maak dan een afspraak voor een gratis telefonische info-date met een van onze verpleegkundig specialisten. Zij legt u graag meer uit over de mogelijkheden en helpt u op weg bij het nemen van een besluit.

Plan een telefonische info-date

Wilt u zelf eerst checken of u in aanmerking komt voor een maagverkleining?
Een maagverkleining is niet voor iedereen geschikt. Dit heeft onder andere te maken met uw Body Mass Index (BMI). Bereken uw BMI en via de meter en bekijk meteen of u in aanmerking komt.

Vul de BMI-meter in

 

Door het coronavirus kan uw afspraak anders gaan dan normaal. Afspraken vinden als het medisch mogelijk is telefonisch plaats en anders op een veilige manier in het ziekenhuis. Kijk op de pagina Uw afspraak in coronatijd welke maatregelen wij getroffen hebben om verspreiding te voorkomen.

Herinnerings-sms en/of e-mail

Verhinderd? Geef het op tijd door!

Ziekenhuisbacterie

Praten met uw dokter

Opleidingsziekenhuis

Kosten van uw behandeling

Route en parkeren

Locaties van dit specialisme

Hoofddorp

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Hoofddorp