Sluiten
Thuis in
uw dossier

Welkom bij het Obesitas centrum

Ernstig overgewicht is moeilijk zelf op te lossen. Heb je vaak geprobeerd af te vallen, maar is dat niet gelukt? Onze topspecialisten van het Obesitas centrum staan voor je klaar. Zij kennen als geen ander de nadelen van ernstig overgewicht op je gezondheid én je leven. Door goede voorlichting, begeleiding en een eventuele operatie zetten we samen de stap naar een gezonder leven. Schrijf je geheel vrijblijvend in voor onze informatieavond of plan een info-date met de verpleegkundige.

 

Zit jouw gewicht je leven in de weg?

Wij weten dat het op een gegeven moment niet meer mogelijk is om op eigen kracht af te vallen. Heb jij een bmi van boven de 35 en heb je al van alles geprobeerd? Dan is een maagverkleiningsoperatie ook een mogelijkheid. Na deze ingreep val je 30, 40 of soms zelfs 60 kilo af. Gemiddeld leven mensen na een maagverkleiningsoperatie tien jaar langer. Een operatie is echter niet voor iedereen de beste keuze. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.

De behandeling begint met persoonlijke gesprekken en een zorgvuldige screening. We onderzoeken of je voor een maagverkleiningsoperatie in aanmerking komt of dat een andere behandeling beter is, bijvoorbeeld een beweeg- en/of leefstijlprogramma.

Waarom kies je voor het Obesitas Centrum van het Spaarne Gasthuis?

Persoonlijke aanpak

Ons obesitas-team

Géén wachttijden

Meer weten? Kom naar onze informatieavond op 20 februari!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan naar onze informatieavond op 20 februari 2020. Stel je vragen en ga in gesprek met onze specialisten van het Obesitas centrum en ex-patiënten. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Plan dan zonder verplichtingen een info-date met een verpleegkundige. Samen nemen we de stap!