Sluiten
Mijn
Spaarne
Gasthuis

Patiënten van het Spaarne Gasthuis geven de afdeling een 9,0. Dit rapportcijfer geeft een algemene indruk van de ervaringen van patiënten met de afdeling. Lees meer op revalidatiecheck.nl.

Dit specialisme helpt u bij

Hieronder ziet u een aantal behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Staat er niet tussen wat u zoekt? Bekijk de patiëntenfolders of bel ons voor meer informatie.

Behandelingen

Zoals: revalideren na Covid-19, rugstraat spreekuur, kinderdiagnosetraat spreekuur en handenteam spreekuur.

handenteam spreekuur

Binnen het handenteam worden mensen behandeld met een aandoening van de hand, pols of arm. Het gaat hierbij met name om de grotere letsels, zoals letsels van de buig- en strekpees, zenuwletsels, crushletsels, grote weke delen letsels, distorsies met complicaties en gecompliceerde fracturen. De specialisten werken samen in het hand- en polscentrum.

revalideren na Covid-19

Mensen die corona hebben gehad en opgenomen zijn geweest in het ziekenhuis, moeten daar meestal langdurig van herstellen. Zij kunnen nog geruime tijd last hebben van lichamelijke en geestelijke klachten. In het Spaarne Gasthuis werken specialisten van verschillende afdelingen samen om het herstel van ex-coronapatiënten zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie over uw behandeling

Verwijzing naar revalidatiegeneeskunde

Het behandeltraject

Opname

Ons team van specialisten

De revalidatieartsen werken samen met andere specialisten in het ziekenhuis. Zo kunt u meerdere behandelaars hebben, zoals fysiotherapeuten, logopedisten en instrumentmakers. Wanneer meerdere therapeuten bij een behandeling nodig zijn, heet dit poliklinische revalidatiebehandeling.

Patiëntenfolders

Meer weten over uw aandoening, behandeling of onderzoek?

Locaties van dit specialisme

Haarlem Zuid

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Haarlem Zuid

Hoofddorp

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Hoofddorp

Haarlem Noord

Polikliniek
Meer informatie over de locatie Haarlem Noord