Sluiten
Thuis in
uw dossier

Hulp bij borstvoeding

Een lactatiekundige is gespecialiseerd in de begeleiding bij borstvoeding. Bent u bevallen en heeft de start van borstvoeding bij u extra aandacht nodig bijvoorbeeld omdat het aanleggen nog niet lukt of omdat uw baby te vroeg geboren is? Dan kan de lactatiekundige aan uw bed komen, meekijken bij een voeding, u adviseren bij het kolven en in samenspraak met u een plan opstellen.

Bereikbaarheid

In het geboortecentrum van het Spaarne Gasthuis werken lactatiekundigen die u kunnen adviseren, helpen en ondersteunen bij het geven van borstvoeding aan uw baby of baby’s. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 8.00 uur tot 14.30 uur. Voor een afspraak met de lactatiekundige kunt u bellen naar (023) 224 0928 of mailen naar lactatiekundige@spaarnegasthuis.nl. Of vraag uw verpleegkundige contact op te nemen.

 

Een borstkolf nodig?

Informatieavond over borstvoeding

Mamacafé

Patiëntenfolders

Locaties van dit specialisme

Haarlem Zuid

Verpleegafdeling
  • Verloskunde: gehele verdieping 3 - T: (023) 224 0380
  • Bouwdeel 1, 2, en 3, etage 3, via lifthal A - T (023) 2240380
  • Bezoektijden: De rusttijden zijn van 12.00 – 15.00 uur en na 22.00 uur. Buiten deze tijden is bezoek welkom. Vanwege het coronavirus gelden aangepaste bezoektijden. Kijk voor u op bezoek komt op: www.spaarnegasthuis.nl/bezoektijden
Meer informatie over de locatie Haarlem Zuid