Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Anna Hildebrand

Ergotherapeut

Anna Hildebrand is ergotherapeut in het Spaarne Gasthuis: “Ergotherapie is een breed vakgebied. Hierdoor kan ik op één dag veel verschillende behandelingen hebben. Zoals handfunctietraining na een beroerte, cognitieve strategietraining bij geheugenklachten of een passende activiteitenbalans bij chronische pijn.”

De dagen van Anna zijn uitdagend en afwisselend. Maar er is een rode draad: de patiënt zo goed mogelijk laten functioneren in het dagelijks leven. “Dat motiveert mij”, zo zegt Anna. “Als ergotherapeut krijg ik veel verschillende diagnosegroepen. Bijvoorbeeld patiënten met NAH (Niet-Aangeboren-Hersenletsel) en chronische pijnklachtenpatiënten. Het belangrijkste vind ik een goede band opbouwen met een patiënt. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat er op zijn tijd gelachen kan worden.”

Anna werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 2016.