Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Anne-Myrthe Schotman

klinisch fysiotherapeut

Anne-Myrthe Schotman is klinisch fysiotherapeut in het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid en is met name werkzaam op de verpleegafdeling geriatrie.

"Belangrijk in mijn werk vind ik dat mijn patiënten ook na ontslag de juiste zorg krijgen. Vaak is dat nog een grote uitdaging.”

Op de afdeling geriatrie komt zij bij mensen aan bed en biedt de gepaste zorg. Ook is zij inzetbaar op andere klinische afdelingen.

Anne-Myrthe: “Het leukste aan mijn werk is om de oudere mens te helpen en te laten zien dat ook zij doelen kunnen behalen. Daarnaast geniet ik van de omgang met ouderen. ”

Anne Myrthe kom je ook tegen op de valpoli. Zij ziet patiënten met een aanwezige valgeschiedenis of een verhoogd valrisico. “Belangrijk in mijn werk vind ik dat mijn patiënten ook na ontslag de juiste zorg krijgen. Vaak is dat nog een grote uitdaging.”

Anne-Myrthe werkt sinds 2016 in het Spaarne Gasthuis.