Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Annemieke Joustra

Maatschappelijk werker

Annemieke Joustra is medisch maatschappelijk werker in het Spaarne Gasthuis. Ze gelooft dat als je aandacht geeft aan belemmeringen en spanning - in plaats van ervoor weg te lopen - zorgt voor meer balans in het leven.

“Wat helpt, dat helpt en doe dat meer.”

Annemieke: “Het contact met mensen vind ik het leukste aan mijn werk. Belangrijk in mijn zorg vind ik het bieden van concrete hulp, aandacht hebben voor de patiënt en gelijkwaardigheid. Ik krijg vaak arbeidsvraagstukken voorgelegd. Of mensen die door lichamelijke beperkingen stress ervaren en daardoor spanning opbouwen.”

“Als mensen het aandurven om nieuwe wegen in te slaan. Weer in het leven durven te staan ondanks beperkingen. Ja, dan ben ik tevreden over een behandeling.”

Annemieke werkt sinds 2000 in het Spaarne Gasthuis.