Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

dr. Jayant Kalpoe

arts-microbioloog

Jayant Kalpoe is arts-microbioloog bij het Streeklab Haarlem. Als arts-microbioloog kan hij zijn beide studies (biomedische wetenschappen en geneeskunde) uitstekend combineren.

"Infectiediagnostiek vereist een technologiegedreven aanpak om op een efficiënte manier van ‘intuïtieve zorg’ naar ‘precisie geneeskunde’ te komen, waardoor infecties bij de oorzaak aangepakt kunnen worden in plaats van alleen de symptomen te bestrijden."

Jayant: “De behoefte aan innovaties in een samenleving waarin microben (bacteriën die zo klein zijn dat ze een miljoen keer op de punt van een naald passen) voortdurend aan het veranderen zijn, gecombineerd met een klinische benadering van infecties – houdt mij scherp. Wat ik belangrijk vind in mijn zorg voor de patiënt is dat op het juiste moment en binnen zo kort mogelijke tijd de juiste diagnose wordt gesteld. Zodat de behandeling kan worden gestart die de best mogelijke uitkomst geeft.”

Jayant werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 2015.