Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Bernard Moffie

Arts microbioloog

Bernard Moffie is arts-microbioloog bij het Streeklab Haarlem. Dit is het kenniscentrum voor infectieziekten, infectiepreventie en microbiologische diagnostiek voor de regio, waaronder ook het Spaarne Gasthuis.

“Medische microbiologie is een spannend vak.”

“Medische microbiologie is een spannend vak. Er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een belangrijke rol bij zowel het stellen van een diagnose als bij de behandeling van infecties,” licht Bernard toe. “Snelle, goede diagnostiek en adviezen, gebaseerd op de meest recente kennis. Dat is waar ik mijn best voor doe. Als op deze diagnose ook de juiste behandeling volgt dan ben ik tevreden.”

Bernard werkt sinds 2017 voor het Spaarne Gasthuis.