Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Evelien de Groot

MDL-arts in opleiding

Evelien de Groot is arts in opleiding tot medisch specialist bij de afdeling MDL.

"Ik vind het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en tevreden zijn."

Evelien vindt het belangrijk dat patiënten zich gehoord voelen en tevreden zijn: “Dit prachtige specialisme is erg gevarieerd met een mooie combinatie tussen denken en doen en met een nauwe samenwerking met andere specialismen. Ik zie patiënten van alle leeftijden met zeer diverse ziektebeelden, van relatief onschuldig tot levensbedreigend.”

De meest voorkomende klachten waarmee patiënten op het spreekuur van Evelien komen zijn buikpijn, diarree, obstipatie, maagklachten en bloed bij de ontlasting. “Klachten kunnen zowel acuut als chronisch zijn en kunnen een grote impact hebben op de kwaliteit van leven. Dit alles zorgt voor dagelijkse nieuwe uitdagingen. En elke dag leer in weer nieuwe dingen van en over mijn patiënten,” vertelt Evelien.