Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

dr. Gerben van der Bij

Traumachirurg

Gerben van der Bij is traumachirurg in het Spaarne Gasthuis: “Ik ben traumachirurg van top tot teen.”

"Ik ben traumachirurg van top tot teen."

Hij heeft uitgebreide ervaring in het behandelen van botbreuken en pees en bandletsels in het hele lichaam. Ook behandelt Gerben ernstig gewonde patiënten. Zoals buik of borstletsels na ongelukken. Gerben hecht grote waarde aan een goed en vriendelijk gesprek met zijn patiënten: “Onduidelijkheid of onzekerheid bij mijn patiënten vind ik zeer onwenselijk. Daarnaast vind ik veilige en hoogwaardige zorg vanzelfsprekend.” Gerben is tevreden over zijn behandeling als alles op rolletjes loopt: “Goede communicatie met de patiënt, snelle en goede behandeling en natuurlijk spoedig herstel,” licht hij toe.

Gerben werkt sinds 2019 in het Spaarne Gasthuis.