Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Johan Pot

Orthopedisch chirurg

Johan Pot is orthopeed in het Spaarne Gasthuis: “Ik ben orthopeed geworden, omdat het een perfecte combinatie is van techniek en patiëntenzorg.”

‘’Ik bedenk altijd hoe het beter kan.”

Johan: “Patiënten komen bij de orthopeed met vaak zeer beperkende en hinderlijke klachten. Ik vind het belangrijk om eerst goed te horen wat de klachten precies zijn. Daarna verricht ik goed lichamelijk en eventueel aanvullend onderzoek om de juiste diagnose te stellen.” Johan neemt graag samen met de patiënt een beslissing over de beste behandeling. “Het meest belonende is een tevreden patiënt die, na de behandeling, weer zonder beperkingen door het leven kan,” aldus Johan. “Door middel van een operatie, maar ook samen kunnen beslissen niet te opereren. Ook vind ik het een uitdaging om complexe problemen op te lossen.” Johan is kritisch en bedenkt altijd hoe iets beter kan.

Johan werkt sinds 2019 in het Spaarne Gasthuis.