Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Jouke Boer

Nucleair geneeskundige

Jouke Boer is nucleair geneeskundige in het Spaarne Gasthuis. Hij studeerde geneeskunde aan het VUmc in Amsterdam. Daarna vervolgde Jouke zijn opleiding tot nucleair geneeskundige in Amersfoort. Jouke is daarnaast ook gespecialiseerd in cardiale diagnostiek.

“Topzorg met de beste technische middelen waarbij de patiënt centraal staat.”

Een leuke werksfeer

Het leukste aan het vak vindt hij de bijdrage die hij kan leveren aan het verbeteren van de zorg door de beste en snelste beeldvorming. Ook vindt Jouke het leuk om te werken op een afdeling waar veel ambitie is, en waar veel technische mogelijkheden zijn. Verder vindt hij het leuk om te helpen bij de opleidingen. “Ik span mij graag in voor het onderwijsprogramma en andere opleidingsactiviteiten in en rond de afdeling.”

Vertrouwen bij de patiënt

Jouke is pas tevreden over een behandeling als de patiënt tevreden is.  Hij wil het gevoel van onzekerheid en kwetsbaarheid bij zijn patiënten wegnemen. “Het is belangrijk dat mensen een gevoel van vertrouwen ervaren in hun zorgverlener.” De afdeling nucleaire geneeskunde heeft 1 spreekuur, gericht op schildklierziekten.