Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Julie Buijs

Neuroloog

Julie Buijs is neuroloog in het Spaarne Gasthuis.

“Duidelijkheid en goede uitleg naar de patiënt zijn cruciaal.”

Julie koos voor het specialisme neurologie vanwege de dynamiek van het vak: “Er zijn veel verschillende ontwikkelingen in de neurologie. Bijvoorbeeld bij een acuut herseninfarct. Dit levert ook nieuwe behandelingsmogelijkheden op. De zorg wordt over de jaren ook steeds complexer. Ik waardeer de fijne samenwerking met collega’s en van andere specialismen.

Gelukkig kunnen veel diagnoses al gesteld worden op basis van het verhaal van de patiënt en het neurologisch onderzoek. Belangrijk in mijn zorg voor patiënten vind ik goede uitleg. Ik wil dat mijn patiënt goed begrijpt wat er aan de hand is. Alleen dan kun je samen beslissingen nemen.”

Julie werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 2018.