Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Maarten Neerincx

MDL-arts

Maarten Neerincx is MDL-arts in het Spaarne Gasthuis. “Een prachtig vak waarin je de patiënt vaak in het hele diagnostische en therapeutische proces kunt begeleiden.”

"Het werk is afwisselend en het nauwe contact met mijn patiënt geeft voldoening."

De combinatie van analytisch denken en praktisch werken tijdens diagnostisch en therapeutisch endoscopisch onderzoek maakt de MDL een leuk en uitdagend vak. “Het werk is afwisselend en het nauwe contact met mijn patiënt geeft voldoening.”

Maarten vindt het belangrijk om goed naar de patiënt te luisteren. Hij licht toe: “Iedere patiënt is uniek en samen proberen we tot een optimaal behandelplan te komen. Tijdens endoscopisch onderzoek proberen we met een enthousiast en vakkundig team de procedure met zo min mogelijk belasting voor de patiënt te laten verlopen, de juiste diagnose te stellen en de meest optimale therapie in te stellen. Ik ben tevreden als de patiënt het gevoel heeft de goede zorg gekregen te hebben en weer kan doen wat hij of zij in het dagelijks leven wil doen.”