Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Marieke Visser

GZ-psycholoog

Marieke Visser is GZ-psycholoog in het Spaarne Gasthuis. Voor haar is het werken als psycholoog in het ziekenhuis de mooie combinatie van de medische en psychologische kant van de hulpverlening.

"Mensen weten en kunnen meer dan ze zelf denken."

Het behandelen van trauma, angst, depressie, medisch onvoldoende verklaarde klachten en acceptatieproblematiek/ rouw die samenhangen met medische aandoeningen is waar Marieke zich dagelijks mee bezig houdt. Ook is zij werkzaam op de afdeling bariatrie (obesitaschirurgie). “Ik ga graag samen met patiënten op zoek naar manieren om anders met bepaalde problemen of klachten om te gaan. Het belangrijkste in mijn zorgverlening vind ik vertrouwen uitstralen, luisteren zonder direct te oordelen en transparant zijn.”

Marieke werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 2019.