Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Martine Stroes

Ergotherapeut

Martine Stroes is (psychosomatisch) ergotherapeut in het Spaarne Gasthuis Hoofddorp en werkt in de poliklinische revalidatie.

"Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan."

Martine gelooft in de veerkracht van mensen en inzet van hun eigen probleemoplossend vermogen bij tegenslag door een ziekte, aandoening of ontregeling.

Martine: “Als ergotherapeut ondersteun ik mensen om een ‘waardevol’ leven te leiden en daar bewust eigen keuzes in te maken. Vanuit mijn psychosomatische insteek gaat het daarbij vaak om de relatie tussen wat we denken, voelen en doen. Ik hou van de creativiteit van mensen en laat met graag verbazen. Een van mijn motto’s is: ‘als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan’.”

Martine werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 1993.