Sluiten
Thuis in
uw dossier

Uw afspaak in het ziekenhuis is aangepast naar een telefonische afspraak vanwege het coronavirus tenzij u door een van onze medewerkers bent gebeld. Heeft u vragen? Bel tijdens werkdagen tussen 8:00 en 16:30 uur of in het weekend tussen 10:00 en 16:30 uur naar: (023) 224 4112. Klik hier voor meer informatie.

ENGLISH: Spaarne Gasthuis prepares for coronavirus. On this page you can read all the current information concerning our hospital.

Miranda van Kempen

Fysiotherapeut

Miranda van Kempen is psychosomatisch fysiotherapeut in het Spaarne Gasthuis en gespecialiseerd in chronische klachten. “Ik ben zolang ik werk al geïnteresseerd in mensen, in wat mensen denken, voelen en waarom ze doen wat ze doen.”

"Anders denken is anders voelen en anders voelen is anders denken."

Miranda: “Hoe komt het toch dat bij sommige mensen de klachten steeds maar terugkeren? Ik ontdekte dat de mens als geheel belangrijk is. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Dan behandel je de mens als geheel. Geest én lichaam.” Het leukste aan haar werk vindt Miranda om iemand weer het heft in eigen handen te geven. Zodat iemand in staat is weer te leven in plaats van te overleven en lijden aan een klacht.

Miranda werkt in het Spaarne Gasthuis sinds 2010. Daarnaast heeft zij haar eigen praktijk Fysiomind voor fysiotherapie en psychotherapie in Nieuw-Vennep.